Puller Micro

2.875Ft

Cikkszám: P1 Kategóriák: ,

Jelenleg 5 méretben érhető el a PULLER. A méret kiválasztásnál részben a kutya testmérete részben pedig a fogás/harapás erőssége lehet a szempont. Az alábbiakban általános irányelveket adunk a választáshoz, de egy-egy egyed eltérhet ettől és elfordulhat, hogy egy másik mérettel könnyebben, kényelmesebben tud dolgozni (így a választáskor mindig vegyük figyelembe kutyánk egyedi jellemzőit).

Tulajdonságai:

  • Úszik a vízen – ezzel lehetővé teszi a vízben történő edzést és játékot
  •  Bármilyen felületen használható – gyorsan és messzire gurul, akár homokon, akár fűben, akár földön
  • Könnyű – így kényelmesen tudják használni nők vagy akár gyerekek is – Nem okoz sérülést, biztonságos – speciális anyagának köszönhetően (melybe belesüppednek a kutya fogai) nem okoz sérülést sem a kutya fogaiban, sem a fogínyében (anyaga nem mérgező) – Könnyen tisztítható – csak le kell öblíteni vízzel – Nem csak egy egyszerű játék – alkalmas a teljes lemozgatásra, a jó kondíció kialakítására, megtartására mindezt szórakozva
  •  Szagtalan

Kiszerelés: 2 db/csomag

Szín: lila

Méret: átmérő 12,5 cm; vastagság 1,5 cm

Elsősorban kölyköknek és kistestű (toy) kutyáknak (5 kg alatt) Használható versenyen.

Fajták: csivava, yorkshire terrier, spitz,(5 kg alatti kutyák)

Figyelem!

Gyors és intenzív lemozgatást tesz lehetővé, melynek során alkalmas a teljes test átmozgatására játékon keresztül. Közös játékra tervezték (nem rágójáték)! Már az első használat során jelentős mennyiségű fognyom látható az eszközön (idővel akár az eszköz teljes felületéről eltűnnek a sima részek), azonban ez csak esztétikai kérdés és a PULLER speciális anyagának jellemzője, nem von le a tartósságából és ellenálló képességéből.

Tömeg N/A
Kiszerelés

micro

Játék jellege

Apportírozós játékok

Vízi játék

Igen

Gyártó

Collar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Puller Micro” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
Puller Micro
Scroll to Top