Miért mi?

Tevékenységünk és hitvallásunk:

A PetBox Állateledel Nyíregyháza szívében kezdte tevékenységét 2015. áprilisában.

Kutya- és macska eledelek szélse körű forgalmazását részesítettük előnyben.

Miben vagyunk mi mások? Mi nem csak forgalmazunk! Állást is foglalunk. Óriási tapasztalattal rendelkezünk táplálék intoleranciával küzdő kedvencekből; éppen ezért gyakori, hogy nem csak gazdik de állatorvosok is kikérik véleményünket. 

Termékeink széles palettájából mi tudjuk, milyen problémára mi adható. Személyesen vagy online igyekszünk megoldani az Ön problémáját és beállítani egy olyan étrendet, amely összetételben (pl.: fehérje, zsír) megfelel Kedvencének. 

A tapasztalat növekedése, és a megfelelő táplálék keresésének koronázása a MARP holisztikus eledelei, melynek 2016. novemberétől lettünk az importőrei.

A MARP egy szuperprémium minőségű állateledel, mely a család minden kutya és macska tagjának egészséges és hosszú életet biztosít. 

Fontos, hogy kedvenceinknek pici korától kezdve egész életében olyan táplálékot adjunk, mely összhangban van korának változásaival.

Épp ezért ajánljuk:

MARP Natural termékcsalád

 

A MARP Natural termékcsalád kiváló, emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből készült. Az összetétel ideális egészséges kutyák, valamint allergiás és érzékeny gyomrú kedvenceink számára is. 

A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk az ízletességre, a magas, 65 % feletti hústartalomra és a megfelelő fehérje-szénhidrát arányra.

7 ok, amiért ki kell próbálnia a MARP Natural termékeit:

 1. Legjobb minőségű alapanyagokból készül
 2. Rendkívül ízletes és könnyen emészthető
 3. Megnyugtatja az emésztést és garantálja az egészéges bőrt, fényes,dús szőrzetet
 4. A fő fehérjeforrása állati eredetű
 5. Magas arányban (min. 65 %) tartalmaz húst
 6. Nem tartalmaz olcsó, felhasználhatatlan összetevőket, mint például búza, kukorica vagy szója
 7. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és vágóhídi hulladékot

Ép testben ép lélek- tökéletes táplálék egy különleges társnak elven ha többet akarnánk kedvencünknek mint egy natur line táp

akkor:

MARP Holistic termékcsalád

A Marp Holistic termékek a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő, emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből készültek kifejezetten húsevő állatok számára összeállított receptúra alapján, mely megfelelő arányban tartalmaz húst, gyógynövényeket, Omega 3 és 6 zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat.

Magas, 80 % feletti hústartalommal és gabonamentes összetétellel rendelkeznek, hiszen ez az alapja a tökéletes, fejlett izomzat kialakulásának.

Gyógynövények széles skáláját tartalmazzák, melyek erősítik az immunredszert és biztosítják a hosszú, boldog életet. 

Az Omega 3 és 6 zsírsavak nemcsak a bőrre és a szőrre vannak jótékony hatással, tanulmányok is alátámasztják, hogy csökkentik a rákos megbetegedések kockázatát, pozitívan hatnak a szív és vérkeringés működésére, illetve elősegítik az egészséges véráramlást.

Légmentes csomagolásának köszönhetően biztosítják az összetevők hosszan tartó frissességét.

7 ok, amiért ki kell próbálnia a MARP Holistic termékeit:

 1. Legjobb minőségű, emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből készül
 2. Magas hústartalom ( min. 80%), gabonamentes összetétel
 3. Gyógynövényekben gazdag receptúra
 4. Alkalmas ételallergia esetére és elliminációs diétához
 5. Elősegíti a tökéletes, dús és fényes szőrzet kialakulását
 6. Rendkívül ízletes ás könnyen emészthető
 7. Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket és vágóhídi hulladékot

Marp maga nem volt elég a holisztikus eledelek világában, így a Doxneo is az importált termékeink közé vettük 2017. januárjában. A termékcsalád három alapvető tápja hamar kinőtte magát, és négy új tápot dobott a piacra. Gyakorlatilag egy folyamatosan bővülő és abszolút gabonamentes termékcsaládról beszélhetünk.

Mi is a Doxneo?

A Doxneo egy folyamatosan bővülő csak és kizáróalg gabonamentes termékből álló hypoallergén termékcsalád, optimális fehérje zsír összetétellel. Tápjaink abszolút gabonamentesek megfizethető és elérhető áron. Kifejezetten alkalmas mind három változata táplálék intoleranciával küzdő kutyusok számára. 

Rendkívül könnyen emészthető, hasznos zsírban oldódó vitaminokkal, magas hústartalommal!

A 3 kezdeti termék amely 2 évig szolgált a fogyasztókank, 1 éven belül 4 új termékkel bővült. A Doxneo családot megtalálhatja “Termékeink” menüpontban.

2018. ismét az ujítás éve! Már Januárban bevezettük legújabb termékünk, amely nem más mint az Aminela. Az Aminela egy kényelemre tervezett felszerelés család, amely nem csak a kutyus de a gazda érdekeit is szem előtt tartja.

 Vár Téged Facebook világunk is!

Számos érdekesség és hasznos tipp a Wau-wau táp fórumon! Csatlakozz hozzánk még ma és légy részese a csoport előnyeinek.
Katt a képre:
                                                                    

 

 

 

 

 

 Ha kérdése merült fel, nem tudja eldönteni melyik lenne a megfelelő táp kiskedvence számára, írjon és szakértőink készséggel állnak rendelkezésére! [email protected]

Kosár
Scroll to Top